Workshop Healthy living

Een bedrijf is zo gezond, creatief en fit als haar medewerkers. De workshop Healthy Living is er speciaal voor bedrijven en haar werknemers. Samen met je collega’s leer je gezond, vers en lekker te koken. Voor een gezonde leefstijl, ook buiten werktijd. Het leukste culinaire bedrijfsuitje van Nederland!

Alle workshops

Leer gezond en lekker koken samen met je collega’s!

Bedrijfsuitje op de planning? Dagje teambuilding? Of vergaderen, maar dan anders? De workshop Healthy Living leert jou en je collega’s hoe je gezonde, maar vooral ook heel erg lekkere maaltijden kunt bereiden. 

Binnen deze workshop is het mogelijk om voor verschillende menu’s en uitbreidingen te kiezen. Er is keuze uit 2-, 3- en 4-gangen met verschillende soorten drankarrangementen. Uiteraard kunnen we rekening houden met alle soorten dieetwensen en allergieën.

De minimale deelname voor onze workshops is 8 personen.

 

Hoe verloopt een workshop?

Na ontvangst met een drankje en eventueel een hapje volgt de uitleg over het menu dat bereid gaat worden. Dan is het tijd om aan de slag gaan. Per kookeiland werken 8 tot 10 personen samen die met elkaar het gehele menu bereiden. De aanvangstijden zijn naar beschikbaarheid, zelf in te vullen. De duur van de kookworkshops lopen uiteen van 2,5 tot 4 uur.

Tijdens het koken is er voldoende tijd om bij elkaar in de pannen te kijken en te zien hoe anderen met het menu aan de slag gaan. Na ongeveer 1 tot 1,5 uur gaan we aan tafel om te genieten van de eigen gemaakte gezonde gerechten. Tussendoor worden er nog kort de laatste handelingen verricht aan de volgende gang(en).

De workshops worden afgesloten met koffie en thee naar keuze.

Healthy Living

  • Arragementen met 2-, 3- of 4- gangen 
  • Verschillende soorten drankarrangementen
  • Minimale deelname 8 personen

Offerte aanvragen

Aanvullingen

  • Kies uit onze leefstijlexperts
  • Breid uw workshop uit met begeleiding door een meesterkok
  • Vergaderen voorafgaand aan het programma
  • Teambuilding: maak de workshop spannend met een wedstrijdelement

Uitgangspunten FoodFirst Network

Beter eten, meer bewegen, lekkerder slapen en vaker ontspannen. Het zijn de vier pijlers van een gezonde leefstijl. FoodFirst Network helpt met alle vier, stap voor stap. De eerste stap is de juiste voeding en daarvoor zit je bij de FoodFirst Cookery School helemaal goed. Want gezond leven begint met goede voeding – Food First! Lekker eten en je lekkerder voelen. Wij zijn groot fan van vers, onbewerkt en puur eten. In onze kookworkshop dus geen pakjes en zakjes. We kiezen voor puur natuur.

Onze uitgangspunten