Workshop Single cooking

Haal je regelmatig kant-en-klaar maaltijden? Bestel je weleens eten, omdat je het lastig vindt om iets voor jezelf te maken? Of heb je weinig tijd om lekker en gezond voor jezelf te koken? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Alle workshops

Alle singles opgelet!

In deze workshop leren we je lekker en gezond te koken zonder dat je eten overhoudt. Ook brengen we je de fijne kneepjes van het mealpreppen bij. Dit is een makkelijke, slimme manier van koken voor iedereen die weinig tijd heeft om lang in de keuken te staan. Leuke bijkomstigheid van deze workshop; je kookt met andere singles, dus wie weet slaat de vonk wel over in onze keuken.

 

Hoe verloopt een workshop?

Na ontvangst met een drankje volgt de uitleg over het menu dat bereid gaat worden. Dan is het tijd om aan de slag gaan. Per kookeiland werken 8 tot 10 personen samen die met elkaar het gehele menu bereiden. De duur van de kookworkshops is ongeveer 4 uur.

Tijdens het koken is er voldoende tijd om bij elkaar in de pannen te kijken en te zien hoe anderen met het menu aan de slag gaan. Na ongeveer 1 tot 1,5 uur gaan we aan tafel om te genieten van de eigen gemaakte gezonde gerechten. Tussendoor worden er nog kort de laatste handelingen verricht aan de volgende gang(en).

De workshops worden afgesloten met koffie en thee naar keuze.

Hoe eet je volgens FoodFirstNetwork?

Gezond leven begint met goede voeding - FoodFirst. Lekker eten en je lekkerder voelen. Wij zijn groot fan van vers, onbewerkt en puur eten. In onze workshop dus geen pakjes en zakjes en kiezen we voor puur natuur.

 

Meer weten over onze uitgangspunten?

Voorbeeld recepten Single cooking

Hieronder een voorproefje van het soort gerechten dat je tijdens de workshop zal bereiden. Alle recepturen zijn achteraf beschikbaar zodat je de dag thuis kunt herbeleven.

Courgettesoep met spicy kikkererwten

Courgettesoep met spicy kikkererwten

Courgette is een heerlijke groente waar je veel kanten mee op kunt. Lekker om 'm te grillen of te bakken. Of wat dacht je van een lekkere soep? Fris door een beetje munt en citroen. En de knapperig gebakken kikkererwten zorgen voor een lekkere bite.

Mezze (Arabische tapas)

Mezze (Arabische tapas)

Houd je van Spaanse tapas? Dan is het zeker een keer leuk en natuurlijk lekker om de Arabische variant, Mezze, te maken. Heerlijke hapjes zoals gekruide gehaktballetjes, zelfgemaakte hummus en baba ganoush, geserveerd op een mooie, grote schaal. En dan? Smullen maar!

Notencrumble

Notencrumble

Het leuke aan dit feestelijk toetje is dat je het ook prima als ontbijt kunt eten. Deze heerlijke notencrumble is heel snel en simpel te maken en zorgt in combinatie met een beetje romige Griekse yoghurt voor een een fantastische start van de dag. Of voor een mooie afsluiter.

Single Cooking

€ 69,00 per persoon inclusief BTW

  • Inclusief: begeleiding, gebruik attributen, ingrediënten en dranken
  • Duur: 4 uur