Utrecht

Beleef een heerlijke, leerzame en bovenal gezellige avond door samen de keuken in te gaan.

Alle locaties

FoodFirst Cookery School Utrecht is gevestigd in de oude spoorwerkplaats van de Hollandsche Spoorweg Maatschappij. De cultuurhistorische spoorwerkplaatsen zijn op deze locatie behouden wat zorgt voor een extra dimensie aan de workshoppen die we hier geven.

We organiseren culinaire workshops voor groepen vrienden, collega’s of relaties. Gezelschappen zijn welkom van 8 tot 140 personen. Maar ook als je alleen bent kun je je inschrijven voor een van onze workshops.

Bij FoodFirst Cookery School staat samen koken centraal. Onze kookstudio in Utrecht biedt plaats aan grote groepen en dat maakt de ruimte ideaal voor een korte kookcursus tijdens bedrijfsuitjes, teambuildings en familiereünies. Het koken aan de mobiele kookeilanden zorgt ervoor dat het koken met collega’s of vrienden een gezellige groepsactiviteit wordt. Wij bieden diverse mogelijkheden voor een geslaagd uitje in Utrecht!

• Capaciteit: 1 - 140 personen
  • Vergadering/presentatie/congres: 8 - 250 personen
  • 14 kookeilanden
  • 148 zitplaatsen in totaliteit
  • Audio-visuele middelen als beamer en een spreek- en muziekinstallatie
  • Rolstoelvriendelijk

2e Daalsedijk 4a
3551 EJ Utrecht

T  085 064 5130
E info@foodfirstcookeryschool.nl

Openbaar vervoer

Op 2 minuten loopafstand.

Ma t/m zo: reserveren noodzakelijk.
Bezichtigingen op afspraak.