Eindhoven

Beleef een heerlijke, leerzame en bovenal gezellige dag in onze kookstudio in Eindhoven!

Alle locaties

Leren koken in het gezellige Eindhoven

In het voormalige 'Energie huis' van de fabrieken van Philips, gelegen in het hippe Strijp-S te Eindhoven, kun je terecht bij de FoodFirst Cookery School voor een culinaire activiteit met een groep vrienden, collega’s of familie. De FoodFirst Cookery School Eindhoven is uitgerust met 8 volledig geoutilleerde kookeilanden inclusief de beste pannen en keukengereedschappen. Het unieke van deze kookstudio is dat de indrukwekkende ruimte wordt gedeeld met het befaamde restaurant Radio Royaal.

De FoodFirst Cookery School Eindhoven organiseert de meest uiteenlopende culinaire workshops voor groepen vanaf 2 tot 80 personen. Het koken aan de grote kookeilanden is een gezellige groepsactiviteit met collega's, vrienden of familie.

• De kookstudio bevindt zich binnen restaurant Radio Royaal
  • Capaciteit kookworkshops: tot 64 personen
  • Presentatie: 8 - 80 personen (in overleg)
  • 8 kookeilanden
  • 80 zitplaatsen
  • Niet rolstoelvriendelijk

Ketelhuisplein 10
5617 AE Eindhoven

T. 085 064 5130
E. info@foodfirstcookeryschool.nl

Parkeren

Betaald op straat en/of in de naast gelegen parkeergarage (Parkeergarage Klokgebouw) aan de Apparatenstraat: €1,70 p.u.

Openbaar vervoer

Station Strijp-S ligt tegenover De Kookfabriek. Eindhoven CS is op ongeveer 15 minuten loopafstand.

Ma. t/m zo.: reservering noodzakelijk.
Bezichtigingen op afspraak.